Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi: Vendimet që po implementohen sot - dëshmia më e mirë se PDK i realizon në përpikëri zotimet dhe besimin e fuqishëm të marrë nga qytetarët

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kryeministri Hashim Thaçi ka vazhduar edhe sot aktivitetet parazgjedhore në komunën e Skënderajt dhe Drenasit. Z.Thaçi ka marrë pjesë në takimet e ndara me mësimdhënësit e Skënderajt dhe Drenasit, si dhe ka zhvilluar takime me qytetarë në Marinë, Skënderaj,...më shumë

Ngjarje nga Fushata

Kryeministri Thaçi: Partia Demokratike e Kosovës do ta formojë qeverinë reformatore dhe euroatlantike të Kosovës

Më 9 janar ju qytetarë të nderuar të Drenicës do ta vulosni fitoren e madhe të PDK-së. Më 9 janar do të...më shumë

Fjalimi i kryeministrit me rastin e fitores në zgjedhjet parlamentare të 12 dhjetorit 2010

Të nderuar bashkëqytetarë të Republikës së Kosovës kudo që jeni; Të dashur anëtarë dhe...më shumë

Kryeministri Thaçi: Të vazhdojmë kështu të bashkuar, që Kosova të jetë vend me të cilin do të krenohemi të gjithë

Partia Demokratike e Kosovës ka përmbyllur sot fushatën e saj zgjedhore, për zgjedhjet e 12 dhjetorit, me një tubim...më shumë